FullSizeRender 2Ein-de-lijk! Al jaren heb ik het erover om mijn eigen blog te beginnen, en hier is ‘ie dan! Mijn naam is Kimberley, een 25-jarig meisje die het liefst elke week het vliegtuig pakt naar  een toffe bestemming, maar helaas staat mijn budget dit niet toe. Wanneer ik wel wegga, heb ik áltijd mijn camera (Nikon D7200) bij en probeer ik  alles vast te leggen wat ik tegenkom.

Een  combinatie van een passie voor reizen & fotografie en een stiekeme liefde voor schrijven is deze blog een uitkomst: hier deel ik mijn tips, schrijf ik onder andere over de plekken waar ik ben geweest en vertel ik ook mijn persoonlijke ervaringen en verhalen.

In 2011 heb ik mijn studie Toerisme afgerond, waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb gehad. Het herinnert me aan een goede tijd met leuke vrienden (nog steeds close mee!), leuke reisjes & uitstapjes en veel gekke, impulsieve beslissingen. Sinds mijn 2 geweldige stages in Florida, USA en Finland, heb ik de smaak van het werken in het buitenland al flink te pakken: ik heb 4 jaar gewerkt als reisleidster, wat in het kort inhield dat ik elk zomer- en winterseizoen op een andere plek in Europa te vinden was. Ik hou van skiën en snowboarden en koffie is mijn beste vriend. Betrouwbaar, zal nooit vreemdgaan en heel belangrijk: hij helpt me door de ochtenden heen!

Mijn favoriete landen tot nu toe zijn waarschijnlijk Finland met prachtige landschappen en een waar sprookje in de wintermaanden en Amerika vanwege de diversiteit die het land te bieden heeft. Mijn levensdoel is om elk land op aarde te bezoeken voor ik doodga, dus ik hoop niet dat dat snel gebeurd! Nepal staat bovenaan mijn to-visit list, gevolgd door Cuba, Peru, Ijsland, Rusland en Mongolië.

Zo, nu weet je iets meer over mij. Stel gerust vragen als je meer wilt weten, ik beantwoord ze graag!

Enjoy reading! 

Kimberley